• markkulindstrom

Miten sinä lääkitset asiakaskatoa?

Yrittäjille aiheuttaa päänvaivaa se, etteivät he näy kilpailluilla markkinoilla. Tämä taas vie varsinkin tuoreemmat yrittäjät noidankehään - joudut stressaamaan päivät ja yöt sitä, miten saada edes juoksevat kulut katettua. Luovat ratkaisut loistavat poissaolollaan, sillä ahdistuneena ihminen ei ole parhaimmillaan.

KUTSU MEIDÄT KAHVILLE

Tässä tilanteessa jokainen ulos heitetty penni tuntuu miljoonan arvoiselta, mutta väärässä paikassa säästäminen on tuhoisaa. Varsinkin pienyrittäjälle on olemassa kalliiden mainostoimistojen sijaan edullisia ratkaisuja, joissa tarpeet kartoitetaan yksilöllisesti ja toimenpiteistä sovitaan tiukasti annetun budjetin puitteissa.Yläkierre on tunnettu siitä, ettei mikään case ole liian suuri tai pieni. Suurissa asiakascaseissa turvaudumme asiantuntevaan kumppaniverkostoomme, johon luotamme kuin vuoreen. Tarvittaessa kuitenkin olemme yksinyrittäjän kaveri - se yrittäjän kokoinen kumppani, joka saa tuloksia aikaan pienellä panostuksella.


Olemme pk-yrittäjän ja ammatinharjoittajan salainen ase! Teemme tulosta puolestasi, jotta voit keskittyä siihen mitä rakastat. Pitäisikö meidän vähän jutella?

119 katselukertaa
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Yläkierre

Meidät saa kiinni

Maanantaista perjantaihin: 9:00 - 17:00

Viikonloppuina:

Hätätapauksessa 

Yhteystiedot

YLÄKIERRE
Markkinointi
&Mainonta

Heinurinkuja 1 A 2

33720 Tampere

Mika

+358 50 541 1995

mika.salminen@ylakierre.com

 

Lippa

+358 40 733 5083‬

markku.lindstrom@ylakierre.com