top of page

SISÄLLÖN TUOTTAMINEN

Tuotamme osuvaa, mukaansatempaavaa kirjallista sisältöä moneen tarpeeseen. Kaikki tekstisisältömme on kirjoitettu aina kohderyhmää ajatellen. 
 
Sisältömarkkinointi on viime aikoina nopeasti kasvanut ala ja siksi sisältöjen tuottamista ei kannata ohittaa kevyesti. Suuri osa sisältömarkkinoijien menestyksen kasvusta viimeisen vuoden aikana johtuu laadukkaammasta sisällöntuotannosta. 
 
Kilpailu kiristyy. Ehkäpä teidänkin kannattaa harkita kirjoitatteko sisältönne itse vai annatteko työn ammattimaiselle kirjoittajalle.
 
Yläkierteen sisällöntuotantopalvelut kattavat tarpeesi laajemminkin. Kotisivu- ja mainostekstit ovat meille jokapäiväistä leipää. Lisäksi teemme tiedotteesi, suunnittelemme ja toteutamme kriisiviestintäsi, kaivelemme myyvät herkkupalat esille messuteksteihisi ja ylläpidämme yrityskuvaasi monikanavaisesti. Joko rennolla otteella tai kravattia kiristäen - sinä päätät!
 
Sisältö on voimaa!

  • Blogit

  • verkkosivut

  • Sosiaalisen median postaukset

  • Video/äänisisällöt

  • lehdistötiedotteet

  • Sähköpostimarkkinointi

 
Tutkimus
Riippumatta siitä, kuka asiakas on tai millaista sisältöä luodaan, teemme perusteellista taustatutkimusta aiheesta. Useimmissa tapauksissa sisällöntuottaja työskentelee aiheen parissa, jota hän ei tunne, joten laaja tutkimus on tarpeen, jotta luotu sisältö on tarkkaa, ajan tasalla ja yrityksen nykyisen viestinnän mukainen. 
 
Hyvä tutkimus tuottaa hyvän sisällön.
 
Suunnittelu
Kun sisällöntuottaja kirjoittaa asiakkaalle tekstiä, hänen on varmistettava, että sisältö on muotoiltu niin, että se sopii suunniteltuun kohteeseen ja teemaan. Sisältö ei ole vain päälle liimattua jargoniaa.
 
SEO asiantuntijat
Hyvällä sisällöntuottajalla on hyvät tiedot SEO:n parhaista käytännöistä voidakseen kohdistaa avainsanat tehokkaasti. He ymmärtävät hyvän otsikon, sopivan avainsanatiheyden ja oikean avainsanojen sijoittelun arvon maksimoidakseen sisällön sijoittumisen hakukoneissa korkealle.
 
Editointi
Jos teillä on olemassa  teksti, joka ei tunnu omalta tai se perustuu vanhaan tietoon, mutta sisältää toivomianne elementtejä, ei ole mahdotonta muokata siitä hyvän taustatutkimuksen ja suunnittelun kautta brikjantti ajankohtainen esitys.

bottom of page