LUPAUKSEMME

Me lähdemme siitä, että tuottamamme esitteet, mainokset, nettisivut ja muu myynninedistämiseen tarkoitettu materiaali on suunniteltu juuri teidän myyntihenkilöstönne työkaluiksi.  Nämä työkalut ovat rehellisiä, helppotajuisia ja -käyttöisiä, ne välittävät selkeän ja myyvän viestin asiakkaallenne.

Me emme tuota mystiikkaa vaan taitavasti luotuja myyntiviestejä, joiden päätarkoitus on tuottaa sinulle lisää ja parempia kauppoja! Viestien lisäksi myös välittämämme tekniset ratkaisut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lupaamme olla Sinun puolellasi ja tehdä parhaamme, että voit keskittyä ilolla omien menestystuotteittesi ja -palveluiden tuottamiseen.

Me emme jätä Sinua yksin.

Mika Salminen

AD

Graafisen mainosalan yrittäjä ja freelanceri vuodesta 2007. Ennen graafisen alan yrittäjyyttä noin seitsemän vuotta yrityskehitysprojektikokemusta ja EU-rahoitettujen hankkeiden projektinjohtamista.

Markku (Lippa) Lindström

Copy

Filosofian maisteri, Kansainvälisen viestinnän laitos, Savonlinna / Tampereen Yliopisto. Laaja kokemus viestinnästä, tuotekehityksestä, johtajuudesta ja koordinointitehtävistä. Tällä hetkellä kirjoittaa ammatikseen - pääasiassa urheilujuttuja ja markkinointiviestintää.

Image by Ilya Pavlov

FINNAPPS

Srikanth Yarlagadda

Image by James Bold

Valokuvaaja

Simo Turunen 

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Yläkierre

Meidät saa kiinni

Maanantaista perjantaihin: 9:00 - 17:00

Viikonloppuina:

Hätätapauksessa 

Yhteystiedot

YLÄKIERRE
Markkinointi
&Mainonta

Heinurinkuja 1 A 2

33720 Tampere

Mika

+358 50 541 1995

mika.salminen@ylakierre.com

 

Lippa

+358 40 733 5083‬

markku.lindstrom@ylakierre.com