top of page

LUPAUKSEMME

Tuottamamme esitteet, mainokset, nettisivut ja muu myynninedistämiseen tarkoitettu materiaali on suunniteltu juuri teidän myyntihenkilöstönne työkaluiksi.  Nämä työkalut ovat vilpittömiä, helppotajuisia ja -käyttöisiä. Ne välittävät selkeän ja myyvän viestin potentiaalisille asiakkaillenne.

Me emme tuota mystiikkaa vaan taitavasti luotuja myyntiviestejä, joiden päätarkoitus on tuottaa sinulle lisää ja parempia kauppoja! Viestien lisäksi myös välittämämme tekniset ratkaisut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lupaamme olla Sinun puolellasi ja tehdä parhaamme, että voit keskittyä ilolla omien menestystuotteittesi ja -palveluiden tuottamiseen.

Me emme jätä Sinua yksin.

mika salminen

Mika Salminen

AD

Graafisen mainosalan yrittäjä ja freelancer vuodesta 2007. Ennen graafisen alan yrittäjyyttä noin seitsemän vuotta yrityskehitysprojektikokemusta ja EU-rahoitettujen hankkeiden projektinjohtamista.

Mikan erityislahja on visuaalisuus. Mies heittelee upeat visut niin verkkoon kuin printtiin tuosta vaan!

Mika tietää myös aika paljon Wix verkkosivujen tekemisestä.

Vapaa-ajallaan Mika häippäsee yleensä koiransa kanssa jonnekin luonnon helmaan fiilistelemään: Instagram

Markku (Lippa) Lindström

Copy

Lipan CV on häkellyttävän laaja. Muutama vuosi sitten mies keksi itsensä uudestaan, ja palasi asioihin, joissa kokemus ja osaaminen on huippuluokkaa.

Tällä hetkellä Markku kirjoittaa ammatikseen. On kyseessä sitten markkinointiviestintä, urheilujutut tai henkilökuvat, Markku saa lukijassa tunteet ja ostopäätökset valloilleen.

Vapaa-ajallaan Markku miettii asioita omalle kohalle, touhuaa koirien kanssa ja - yllätys yllätys - seuraa urheilua.

Instagram Facebook Twitter

markku lindstrom
bottom of page