LUPAUKSEMME

Me lähdemme siitä, että tuottamamme esitteet, mainokset, nettisivut ja muu myynninedistämiseen tarkoitettu materiaali on suunniteltu juuri teidän myyntihenkilöstönne työkaluiksi.  Nämä työkalut ovat rehellisiä, helppotajuisia ja -käyttöisiä, ne välittävät selkeän ja myyvän viestin asiakkaallenne.

Me emme tuota mystiikkaa vaan taitavasti luotuja myyntiviestejä, joiden päätarkoitus on tuottaa sinulle lisää ja parempia kauppoja! Viestien lisäksi myös välittämämme tekniset ratkaisut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lupaamme olla Sinun puolellasi ja tehdä parhaamme, että voit keskittyä ilolla omien menestystuotteittesi ja -palveluiden tuottamiseen.

Me emme jätä Sinua yksin.

mikasalminen.jpg

Mika Salminen

AD

Graafisen mainosalan yrittäjä ja freelanceri vuodesta 2007. Ennen graafisen alan yrittäjyyttä noin seitsemän vuotta yrityskehitysprojektikokemusta ja EU-rahoitettujen hankkeiden projektinjohtamista. 

Vapaa-ajallaan häippäseee yleensä koiransa kanssa jonnekin luonnon helmaan fiilistelemään: Instagram

Markku (Lippa) Lindström

Copy

Filosofian maisteri, Kansainvälisen viestinnän laitos, Savonlinna / Tampereen Yliopisto. Laaja kokemus viestinnästä, tuotekehityksestä, johtajuudesta ja koordinointitehtävistä. Tällä hetkellä kirjoittaa ammatikseen - pääasiassa urheilujuttuja ja markkinointiviestintää.

Markku "Lippa" Lindström
Image by Ilya Pavlov

FINNAPPS

Srikanth Yarlagadda

Image by James Bold

Valokuvaaja

Simo Turunen 

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Yläkierre

Meidät saa kiinni

Maanantaista perjantaihin: 9:00 - 17:00

Viikonloppuina:

Hätätapauksessa 

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003716379238 

Välittäjätunnus: 003723327487

Verkkolaskuvälittäjä: APIX Messaging Oy