LUPAUKSEMME

Me lähdemme siitä, että tuottamamme esitteet, mainokset, nettisivut ja muu myynninedistämiseen tarkoitettu materiaali on suunniteltu juuri teidän myyntihenkilöstönne työkaluiksi.  Nämä työkalut ovat rehellisiä, helppotajuisia ja -käyttöisiä, ne välittävät selkeän ja myyvän viestin asiakkaallenne.

Me emme tuota mystiikkaa vaan taitavasti luotuja myyntiviestejä, joiden päätarkoitus on tuottaa sinulle lisää ja parempia kauppoja! Viestien lisäksi myös välittämämme tekniset ratkaisut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lupaamme olla Sinun puolellasi ja tehdä parhaamme, että voit keskittyä ilolla omien menestystuotteittesi ja -palveluiden tuottamiseen.

Me emme jätä Sinua yksin.

mikasalminen.jpg

Mika Salminen

AD

Graafisen mainosalan yrittäjä ja freelanceri vuodesta 2007. Ennen graafisen alan yrittäjyyttä noin seitsemän vuotta yrityskehitysprojektikokemusta ja EU-rahoitettujen hankkeiden projektinjohtamista.

Mikan erityislahja on visuaalisuus. Mies heittelee upeat visut niin verkkoon kuin printtiin tuosta vaan!

Vapaa-ajallaan Mika häippäsee yleensä koiransa kanssa jonnekin luonnon helmaan fiilistelemään: Instagram

Markku (Lippa) Lindström

Copy

Markulla on laaja kokemus viestinnästä, tuotekehityksestä, johtajuudesta ja koordinointitehtävistä.

Tällä hetkellä Markku kirjoittaa ammatikseen. On kyseessä sitten markkinointiviestintä, urheilujutut tai henkilökuvat, Markku saa lukijassa tunteet ja ostopäätökset valloilleen.

Vapaa-ajallaan Markku miettii asioita omalle kohalle, touhuaa koirien kanssa ja - yllätys yllätys - seuraa urheilua.

Markku "Lippa" Lindström