RAVINTOLA

Lähtöhinta

Valittavat lisäominaisuudet

2.320€

Blogipohja 79€

Kuvagalleria 70€

SOME syöte 50€

Esimerkkisivut

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202020-10-19%20kell
Näyttökuva 2020-10-19 kello 13.20.17.png

Ylläpitomaksut

Wix Business 204 €/v.

Palvelun kuvaus

Yläkierteen Wix-ravintola verkkopalvelu

Wix Restaurants on kattava, helppokäyttöinen ravintola-järjestelmä, jonka avulla voit hallita ravintolasi keskeisiä asiakaspalvelutehtäviä vaivattomasti verkossa: Esitellä ruokalistasi, ottaa vastaan ​​online-tilauksia ja -varauksia, hallinnoida kotiinkuljetuksia sekä vastaanottaa korttimaksuja.

Wix-ravintola Verkkosivut: Oman brändi-ilmeesi mukaiset mobiiliskaalautuvat kotisivut.

2. Wix-ravintola Menu -sovellus: Voit luoda helposti tyylikkään ja helposti ylläpidettävän Menun. Voit luoda useita valikoita (esim. Aamiainen, lounas ja illallinen), luoda erilaisia ​​valikko-osioita (esim. Alkupaloja, pääruokia, jälkiruokia) ja lisätä erikokoisia ja -vaihtoehtoja sisältäviä ruokia.

3. Wix-ravintola Tilaukset -sovellus: Voit ottaa vastaan ​​puhelin- ja verkkotilauksia ja hoitaa verkkomaksuliikennettä. (Premium-ominaisuus.)

4. Wix-ravintola Kotiinkuljetus: Voit määritellä toimitusalueesi ja kotiinkuljetusten seurannan tällä sovelluksella. (Premium-ominaisuus.)

4. Wix Reservations -sovellus: Asiakkaat voivat varata pöydän ravintolassasi. (Premium-ominaisuus.)

Sovelluksemme avulla voit myös mainostaa ravintolaa tarjoamalla alennuksia ja kuponkeja kanta-asiakkaillesi.

Puhelin- ja verkkotilausten vastaanottaminen
Wix Restaurants Orders -sovelluksen avulla voit ottaa vastaan ​​sekä puhelin- että online-tilauksia toimitusta tai noutoa varten ja vastaanottaa maksuja verkossa useiden verkkomaksumaksusovellusten kautta. (Premium-ominaisuus.)