top of page
Etsi
  • markkulindstrom0

Kuinka mammutti olisi voinut selvitä sukupuutosta?


Mammuttien katoaminen maapallolta on kiinnostanut ihmiskuntaa historian saatossa ja asiaa on tutkittu laajalti. Syitä on ollut varmasti monia – jääkauden jälkeinen ilmastonmuutos, metsittyminen ja jossain määrin myös metsästys vaikuttivat mammutin menestykseen. Tai pikemminkin sen puutteeseen.Mammuttien vähetessä lopulta sisäsiittoisuus johti epätoivottuihin geenimutaatioihin ja lopulta viimeisetkin mammutit itäisen Siperian rannikolla sijaitsevalla Wrangelin saarella katosivat muutama tuhat vuotta sitten. Taisivat kärsiä janostakin, kun juomavedestä oli pulaa.


Mammuteista päästäänkin lähes sujuvasti nyky-yrittäjän elämään. Maailma on murroksessa monella tavalla ja keinot pysyä kehityksen mukana vaativat yhä uusia taitoja. Markkinat ovat varsinainen haitankki – niin kovaa on kilpailu tällä hetkellä. Siksi yrittäjä tarvitsee apua selvitäkseen, ettei mammutin kohtalo osu omalle kohdalle.


Yläkierre on yrittäjän paras ystävä. Meiltä saat sopuhintaan sekä kotisivut verkkokauppoineen ja muine herkkuineen, myyvät sisällöt sekä tyylikkäät designit. Olisikohan meidän viimein korkea aika kahvitella ja keskustella Sinun tilanteestasi?

43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page