• markkulindstrom

Keksintö
Kerromme tänään tarinan yrittäjästä, joka oli kehittänyt mielestään erinomaisen Keksinnön ihmisten iloksi ja hyödyksi. Keksintöön oli käytetty suunnaton määrä aikaa ja ammattitaitoa: nyt se oli valmis tuotavaksi kaiken kansan ulottuville.


Yrittäjä pohti, miten saisi sanaa keksinnöstä sitä tarvitsevien ihmisten tietoon. Hän päätti soittaa kymmenelle parhaalle ystävälleen ja kertoa kaikille uudesta ja erinomaisesta Keksinnöstä. Lisäksi hän pyysi ystäviään viemään sanaa omille tuttavilleen, jotka voisivat hyötyä Keksinnön ihmeellisistä ominaisuuksista.


Yrittäjä haksahti tässä kohtaa: hänellä ei ikäväkseen ollut kootusti faktaa Keksinnön lyömättömyydestä. Niinpä hän joutui improvisoimaan viestinsä jokaiselle ystävälleen erikseen. Hän ei ollut aivan itsekään varma, kuinka ystävät ymmärsivät Keksinnön ainutkertaiset hyödyt.


Voidaan sanoa, että hän myös asetti ystävänsä varsin epäreiluun asemaan: vaikka ystävät halusivatkin auttaa, heillä ei ollut minkäänlaista kuvaa, tekstinpätkää, ominaisuuksia tai selkeää hintaa Keksinnön ilosanoman eteenpäin viemiseksi.


KUTSU MEIDÄT KAHVILLE


Me työskentelemme alojensa parhaiden osaajien kanssa. He tekevät sitä, missä ovat hyviä ja mitä rakastavat. Kumppanina me pystymme terävöittämään heidän viestinsä ja kaivamaan tuotteista esiin ne tiedot, jotka ovat myynnin kannalta olennaisia. Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan sinun Keksintösi myyntikuntoon.

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Yläkierre

Meidät saa kiinni

Maanantaista perjantaihin: 9:00 - 17:00

Viikonloppuina:

Hätätapauksessa 

Yhteystiedot

YLÄKIERRE
Markkinointi
&Mainonta

Heinurinkuja 1 A 2

33720 Tampere

Mika

+358 50 541 1995

mika.salminen@ylakierre.com

 

Lippa

+358 40 733 5083‬

markku.lindstrom@ylakierre.com