top of page
Etsi
  • markkulindstrom

Keksintö
Kerromme tänään tarinan yrittäjästä, joka oli kehittänyt mielestään erinomaisen Keksinnön ihmisten iloksi ja hyödyksi. Keksintöön oli käytetty suunnaton määrä aikaa ja ammattitaitoa: nyt se oli valmis tuotavaksi kaiken kansan ulottuville.


Yrittäjä pohti, miten saisi sanaa keksinnöstä sitä tarvitsevien ihmisten tietoon. Hän päätti soittaa kymmenelle parhaalle ystävälleen ja kertoa kaikille uudesta ja erinomaisesta Keksinnöstä. Lisäksi hän pyysi ystäviään viemään sanaa omille tuttavilleen, jotka voisivat hyötyä Keksinnön ihmeellisistä ominaisuuksista.


Yrittäjä haksahti tässä kohtaa: hänellä ei ikäväkseen ollut kootusti faktaa Keksinnön lyömättömyydestä. Niinpä hän joutui improvisoimaan viestinsä jokaiselle ystävälleen erikseen. Hän ei ollut aivan itsekään varma, kuinka ystävät ymmärsivät Keksinnön ainutkertaiset hyödyt.


Voidaan sanoa, että hän myös asetti ystävänsä varsin epäreiluun asemaan: vaikka ystävät halusivatkin auttaa, heillä ei ollut minkäänlaista kuvaa, tekstinpätkää, ominaisuuksia tai selkeää hintaa Keksinnön ilosanoman eteenpäin viemiseksi.


 
 

Me työskentelemme alojensa parhaiden osaajien kanssa. He tekevät sitä, missä ovat hyviä ja mitä rakastavat. Kumppanina me pystymme terävöittämään heidän viestinsä ja kaivamaan tuotteista esiin ne tiedot, jotka ovat myynnin kannalta olennaisia. Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan sinun Keksintösi myyntikuntoon.

46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page